Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με Σαμοντούροφ;

100αρα ο Παναθηναϊκός με νέους πολύ ωραίους!

Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ άκουσε τον προπονητή του να μιλά με θερμά λόγια για εκείνον.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνδυάσει πρωταθλητισμό με ανάδειξη νέων παικτών; Τελευταία φορά που το έκανε ήταν με τον Αντώνη Φώτση το 2000.

Χρειάζεται τόλμη για να ανανεώσεις τα κύτταρά σου (αφού έχεις μαζέψει πολλούς νέους παίκτες που μέσα από στοχευμένο πλάνο είναι 100% βέβαιο ότι θα εγγυηθούν το μέλλον σου) όταν διεκδικείς κούπες. Συνήθως και τα δύο δύσκολα συνδυάζονται.

Η απόκτηση του Αλέξανδρου προ διετίας ήταν ένα μήνυμα ελπίδας η ανακοίνωση της ΚΑΕ για συμφωνία ως το 2028 έδειξε την πίστη του κλαμπ στον 17χρονο.

Απ’ εκεί και πέρα, όμως, η λέξη κλειδί για εκείνον είναι «ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ».

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού το 2022, τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να υπογράψει έπαιξε η παρουσία Διαμαντίδη- Αλβέρτη στο κουμάντο του Εξάστερου.

Ο Σαμοντούροφ και η καθιέρωσή του προϋποθέτει πλάνο! Όπως και του Καλαϊτζάκη, του Μπαλτσερόφσκι, του Μαντζούκα και του Μωραϊτη.

Για να παίξουν αυτά τα παιδιά χρειάζεται και γερό στομάχι. Υπομονή κι επιμονή, ξεκάθαρη σκέψη, αντοχή στις ήττες και να ενδιαφέρεσαι για το μέλλον.

Οι πράσινοι εκτός από το παρόν πρέπει να δουν και το αύριο διότι μόνο έτσι θα έχουν και παρόν και σχέδιο και κίνητρο και στόχο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News