Παπαθεοδώρου: «Δεν θα ψωνίσει από τη Superleague ο Παναθηναϊκός - Δύσκολα θα απειληθεί η 4η θέση»

Αποκάλυψη Παπαθεοδώρου: «Ο Παναθηναϊκός ψάχνει νέο... Μάρκους Μπεργκ!»

Διαβάστε το σχόλιο της εβδομάδας από τον Βασίλη Παπαθεοδώρου για την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός έπαιζε σε μια έδρα που δε νίκησαν άλλοι και άλλοι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σωστά αποφάσισε να βάλει βασικούς με την Καρδίτσα. Από τότε που ηττήθηκαν οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ, στα επτά από τα οκτώ παιχνίδια δεν έχουν δεχτεί γκολ. Και στα περισσότερα δεν απειλήθηκε η εστία τους. Από τότε, που ο Σένκεφελντ επέστρεψε, έχει υψωθεί ένα τοίχος.»

«Πολύ δύσκολα θα απειληθεί η τέταρτη θέση. Από τη συνέπεια που θα δείξει προσεχώς και από τη μεταγραφική ενίσχυσή του, θα εξαρτηθεί που μπορεί να φθάσει. Ο Παναθηναϊκός θέλει εξτρέμ για το βασικό του ροτέισον, ένα οκτάρι και ένα αριστερό μπακ που θα έρθει να συμπληρώσει τον Χουάνκαρ. Οι κύριοι στόχοι του Παναθηναϊκού δεν προέρχονται από την ελληνική Superleague, αλλά από τη διεθνή αγορά.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News