Μαρτίνς στους παίκτες του: «Μου εξηγείτε τι έγινε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;»

Μαρτίνς στους παίκτες του: «Μου εξηγείτε τι έγινε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;»

Έβαλε… χέρι στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Αναλυτικά:

«Θέλω να μιλήσουμε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Να μιλήσουμε για την απόδοση που είχε η ομάδα και μ’ ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας. Θέλω ν’ ακούσω την άποψη όλων για το παιχνίδι. Να μου πείτε ποια είναι η εικόνα που σχηματίσατε εσείς για τον αγώνα, πώς είδατε εσείς το ματς. Θέλω να σας ακούσω, θέλω να μιλήσουμε για το παιχνίδι και ν’ ακούσω την άποψη όλων σας», είπε σχετικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Είμαστε μεγάλη ομάδα και ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη, θέλει να νικάει σε όλα τα ματς. Αυτό θέλαμε και σε αυτό το παιχνίδι, απλά έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα δημιουργικά και επιθετικά», τόνισαν πολλοί παίκτες ενώ άλλοι επισήμαναν το πόσο επηρέασε την ομάδα ο covid. «Είμαστε καλή ομάδα και το έχουμε αποδείξει. Τα προβλήματα όμως με τον κορωνοϊό επηρέασαν την προετοιμασία μας αλλά και την απόδοση αρκετών από εμάς», συμπλήρωσαν.

«Ξέρετε όλοι πόσο πολύ πιστεύω στις δυνατότητες σας και πόσο εκτιμώ την δουλειά που κάνετε. Όλοι θέλουμε να παίξουμε καλύτερα στην συνέχεια», ήταν η καταληκτική τοποθέτηση του Πορτογάλου προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News