Παναθηναϊκός: Με τόσα χρήματα δίνει τον Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Με τόσα χρήματα δίνει τον Μαουρίσιο

Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παραχωρηθεί δίχως κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα ο Μαουρίσιο από τον Παναθηναϊκό.

Η Αλ Αχλί έριξε… άδεια για να πιάσει γεμάτα στις αρχές του μεταγραφικού παζαριού, όμως, δεν υπολόγιζε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει τον Βραζιλιάνο μέσο ως βασικό για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Μάου (του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι) μόνο με ένα ποσό της τάξεως των 400-500 χιλ. ευρώ. Θυμίζουμε πως οι πράσινοι το καλοκαίρι είχαν αρνηθεί πρόταση μισού εκατ. ευρώ για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο Μαουρίσιο ναι μεν θέλει ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο πριν κλείσει την καριέρα του, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση. Παρόλα αυτά, ο Βραζιλιάνος νιώθει καλά στην Αθήνα και είναι ο ορισμός του επαγγελματία, δεν επηρεάστηκε από τα όσα συνέβησαν γύρω από το μεταγραφικό παζάρι και σήμερα θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές μονάδες της ομάδας.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News