Η... καταδίκη Βιγιαφάνιες και πως άλλαξε το κλίμα μέσα σε λίγες μέρες!

Παναθηναϊκός: Αναβολή στην υπόθεση Βιγιαφάνιες, προς εξωδικαστικό συμβιβασμό οι δύο πλευρές!

Με το που είχε σκάσει το θέμα για τον τσακωμό Χατζηγιοβάνη-Βιγιαφάνιες και αργότερα όταν ο Αργεντινός ήταν στα δικαστήρια με το κλαμπ για το ύψος του προστίμου που του επιβλήθηκε, το 99,9% των οπαδών ήταν εναντίον του Νοτιοαμερικάνου που φέροταν με ενάμιση πόδι εκτός Παναθηναϊκού.

Δεν πέρασαν χρόνια από τότε, μονάχα λίγες μέρες και ο Λούκας αντιμετωπίζεται με τιμές…βασιλιά, από όσους μέχρι πρότινος τον λοιδορούσαν.

Εν κατακλείδι: Για μια διοίκηση το να διώχνει ένα ποδοσφαιριστή γιατί έκανε λάθη είναι το πιο εύκολο πράγμα. Το δύσκολο είναι να τον βελτιώσεις, να του δείξεις εμπιστοσύνη, να τον πιστέψεις, να πας κόντρα σε όλους όσους θέλουν το κεφάλι του και κάποια στιγμή να χαρείς και να κερδίσεις από την πρόοδο του.

Αν το κάνεις, μπορείς να αλλάξεις και την λογική του κόσμου: να του υπενθυμίσεις για παράδειγμα ότι πρέπει να αγαπάει τους ποδοσφαιριστές γιατί φοράνε την φανέλα της ομάδας την οποία κατά τ’ άλλα λατρεύει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News