Προσπέρασε τον Μπεργκ ο Μακέντα!

Προσπέρασε τον Μπεργκ ο Μακέντα!

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των αγώνων με τον Παναιτωλικό έγινε ο Φεντερίκο Μακέντα με τα δύο γκολ που σημείωσε το βράδυ της Κυριακής (28/11) στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Ιταλός επιθετικός μετρούσε πριν την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων τη σεζόν 2021-2022, τέσσερα τέρματα και βρισκόταν στη 2η θέση των σκόρερ κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου μαζί με τον Μλάντεν Πέτριτς.

Μέχρι και το αποψινό ματς με τον Παναιτωλικό, πρώτος ήταν ο Μάρκους Μπεργκ με πέντε γκολ. Με το ζευγάρι των τερμάτων ο Κίκο ανέβηκε στα έξι γκολ με την επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και εκθρόνισε τον Σουηδό κίλερ.

Συνολικά, ο Μακέντα έχει βάλει επτά γκολ στο Αγρίνιο, αν προστεθεί και το ένα στο Κύπελλο (και μοναδικό στην έδρα του Παναιτωλικού).

Αναλυτικά τα γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό σε ματς πρωταθλήματος:

Μακέντα 6

Μπεργκ 5

Πέτριτς

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News