Μακέντα: «Θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό, η σεζόν θα είναι πολύ καλή!» (vid)

Μακέντα: «Θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό, η σεζόν θα είναι πολύ καλή!» (vid)

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε στους εκπροσώπους ΜΜΕ μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για το κίνητρό του στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο, όπως υπογράμμισε και ο ίδιος, «θέλει να αγωνίζεται». 

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τη βασική ενδεκάδα, ο Ιταλός επιθετικός, όχι μόνο φόρεσε φανέλα βασικού, αλλά ευχαρίστησε τον προπονητή του και τους φίλους της ομάδας με δύο τέρματα απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Κίκο έφθασε τα τρία τέρματα στο πρωτάθλημα («έπιασε» τον Μαουρίσιο) και πως εξήγησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, «έχει πάντοτε το κίνητρο, όταν αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα.».

Ακόμα, υπογράμμισε ότι θέλει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και πως δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει από το σύλλογο που τον «ανέστησε» και του «αναπτέρωσε» το ποδοσφαιρικό στάτους την τελευταία τριετία.

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα προς τον κόσμο του συλλόγου πως η φετινή σεζόν θα είναι πολύ καλή για την ομάδα.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News