Τρεις «πράσινοι» προπονητές για τον πάγκο της Εθνικής!

Τρεις «πράσινοι» προπονητές για τον πάγκο της Εθνικής!

Μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Τζον Φαντ Σχιπ από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος «παίζουν» δυνατά τρία ονόματα που έχουν παρελθόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Ολλανδός κατόρθωσε να αλλάξει το στάτους της Εθνικής μεν, αλλά δεν το συνδύασε με κάποια πρόκριση σε Euro ή Παγκόσμιο Κύπελλο, που ήταν και το ζητούμενο, για πρώτη φορά μετά το 2014.

Στο ρεπορτάζ της «γαλανόλευκης» έπαιζαν πάντοτε, δυνατά τα ονόματα του Γιώργου Δώνη και του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ σε αυτό, προστέθηκε και εκείνο του Λάσλο Μπόλονι!

Ο Δώνης εμφανίστηκε τελευταία να βρίσκεται κοντά στη Λέγκια Βαρσοβίας του Ματίας Γιόχανσον, η οποία, μάλιστα, την Πέμπτη ηττήθηκε με 3-1 από τη Λέστερ και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου του Europa League με 6 βαθμούς.

Από και και πέρα, τα… ίχνη του Ουζουνίδη έχουν χαθεί μετά το σύντομο πέρασμά του από την Κραϊόβα από τις 23 Ιουλίου και μετέπειτα και έναν αποκλεισμό σοκ από την Ευρώπη κόντρα σε ομάδα της Αλβανίας.

Τέλος, ο Μπόλονι περιμένει στο… ακουστικό για την Εθνική Ρουμανίας, καθώς παραμένει ένα εκ των φαβορί για την τεχνική ηγεσία στη χώρα του, όμως, συγκεντρώνει πολλούς υποστηρικτές στο πάρκο στου Γουδί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News