Πάει για season high σε προσέλευση ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο!

Το λεπτό ζήτημα για το είδος της τιμωρίας του Παναθηναϊκού

Η προπώληση των εισιτηρίων πάει περίφημα για τον Παναθηναϊκό σχετικά με το ματς της Λεωφόρο, που αναμένεται να γεμίσει περισσότερο από ποτέ τη φετινή σεζόν.

Υπάρχουν αρκετά «σημάδια» που δείχνουν πως το γήπεδο της Λεωφόρου θα φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο, ακόμη κι από την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από το ματς της 1ης αγωνιστικής τα μέτρα κατά του Covid-19 έχουν χαλαρώσει με το επιτρεπτό όριο προσέλευσης για τους φιλάθλους να έχει αυξηθεί.

Επίσης, η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι απολύτως ευχαριστημένη από το «ζεστό» κοινό στο γήπεδο και θέλησε να τους ευχαριστήσει με το χαμηλό εισιτήριο των 5 ευρώ στα πέταλα.

Από κει και πέρα, το Τριφύλλι παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο (13-2 τέρματα) και υπάρχει ικανοποίηση για την πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στον Ατρόμητο.

Το κυριότερο, όμως, όλων είναι πως ο Παναθηναϊκός μεσοβδόμαδα δικαιώθηκε σε νομικό επίπεδο και επανάκτησε το δικαίωμα φιλοξενίας κόσμου στα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, οπότε, πεισματικά και μόνο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα φωνάξουν παρών.

Τέλος, η μέρα και η ώρα για τον περισσότερο κόσμο είναι βολική (Κυριακή, 17:15).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News