Χελάκης: «Αφού ο Παυλίδης πήρε μεταγραφή με 19 εκατ., πόσο κοστίζει ο Φώτης Ιωαννίδης;»

O γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης ανέλυσε την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη και την συνέκρινε με αυτή του Βαγγέλη Παυλίδη.

Χελάκης: «Αφού ο Παυλίδης πήρε μεταγραφή με 19 εκατ., πόσο κοστίζει ο Φώτης Ιωαννίδης;»

Αναλυτικά όσα έγραψε στην sportday:

”Ο Βαγγέλης Παυλίδης έκλεισε απ’ την Άλκμααρ στην Μπενφίκα. Το ποσό της μεταγραφής άγγιξε τα 19 εκατ. ευρώ.

Τα λεφτά είναι πολλά και καθιστούν τον Βαγγέλη Παυλίδη ως μια απ’ τις ακριβότερες μεταγραφές Έλληνα παίκτη στο εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα, εύλογα σκέφτεται κανείς ότι αφού ο Παυλίδης πήρε μεταγραφή με 19 εκατ., πόσο στ’ αλήθεια κοστίζει ο Φώτης Ιωαννίδης;

Αν κοιτάξει κανείς τα γκολ και τις ασίστ του Παυλίδη τα τρία τελευταία χρόνια, θα διαπιστώσει ότι είναι κατά πολύ περισσότερα απ’ αυτά του Ιωαννίδη.

Ακόμα και φέτος η διαφορά μεταξύ τους είναι σημαντική. Με βάση την κοστολόγηση των γραφείων μάνατζερ, Παυλίδης και Ιωαννίδης έχουν από ελάχιστες έως μηδενικές διαφορές.

Κατά συνέπεια είναι πολύ δύσκολο ο Φώτης Ιωαννίδης να φτάσει σε νούμερα γύρω στα 25 εκατ. Με βάση όλα τα παραπάνω, ο Παναθηναϊκός είναι μπροστά σε μια κρίσιμη απόφαση.

Να δώσει τώρα τον Φώτη Ιωαννίδη με ένα ποσό γύρω στα 20 εκατ. και ν’ ανοίξει έναν δρόμο γι’ αγοραπωλησίες σε υψηλό επίπεδο με κορυφαία μανατζερικά γραφεία ή απ’ την άλλη να κρατήσει τον παίκτη για να τον βοηθήσει να υλοποιήσει τους στόχους του με το ρίσκο την επόμενη χρονιά να έχει πέσει η τιμή του;

Στην προκειμένη περίπτωση ασφαλώς θα παίξει ρόλο και η επιθυμία του παίκτη.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr