Ο Μάικ Τζέιμς έχει αμφιβολίες για την μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό!

Ο Μάικ Τζέιμς έχει αμφιβολίες για την μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό!

Ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό και εξέφρασε τις δικές του αμφιβολίες.

Ο παίκτης της Μονακό, Μάικ Τζέιμς σχολίασε τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ενεργοποίησε την πρώτη βόμβα του καλοκαιριού.

Ο πρώην άσος του Τριφυλλιού εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς μια τέτοια μεταγραφή μπορεί να μπερδέψει το ρόλο του Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της περασμένης σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Λορέντζο Μπράουν για τον Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος ήταν κάπως ο αφανής ήρωας φέτος και νομίζω ότι είχε μια πολύ καλή χρονιά.

Τους βοήθησε πολύ. Ο Σλούκας, ο Ναν και ο Λέσορ ήταν πρωταγωνιστές. Είχαν μια καταπληκτική χρονιά. Αλλά έχω δει παιχνίδια όπου ο Γκραντ τους κράτησε με εξαιρετικές άμυνες και πολλούς πόντους στην επίθεση. Είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας τους.

Αν φέρεις έναν άλλον σταρ, δεν ξέρω πώς θα του φαίνεται. Μερικές φορές, έπρεπε να κατεβάσει την μπάλα και να έχει μεγαλύτερες ευθύνες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News