Δηλώσεις - Ντροπή Τσουκαλά για Σλούκα: «Τον πόναγε η κοιλιά του - Κάτι είχε φάει, και πήρε κάτι χάπια»

Τσουκαλάς: «Με νοιάζει μόνο να κερδίσω τον Παναθηναϊκό - Τον.. στόλισα τον Καλάθη στο ΣΕΦ!» (vid)

Άκρως προκλητικές δηλώσεις από τον γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά για τον Κώστα Σλούκα.

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού και παρουσιαστής της εκπομπής “Άντε Γεια” έκανε το σχόλιο του για την απουσία του αρχηγού του Παναθηναϊκού από το προoλυμπιακό τουρνουά λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά είπε:

“Η Εθνική Ελλάδος κέρδισε στο μπάσκετ. Ο Σλούκας, ρε παιδιά, με ρωτάτε γιατί δεν πήγε. Εγώ νομίζω παιδιά πρέπει να πόναγε η κοιλιά του. Πρέπει να τραυματίστηκε στην κοιλιά του.

Κάτι είχε φάει, και πήρε κάτι χάπια. Του πέρασε η κοιλιά; Δεν του πέρασε; Και για να μη βρούνε τώρα τι είδους φαγητό ήταν αυτό, καταλαβαίνετε, δεν πήγε στην Εθνική”.

Φυσικά ο Τσουκαλάς δεν μπορεί να ξεπεράσει το φετινό κάζο της ομάδας του αλλά ούτε και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Κώστα Σλούκα τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News