Παναθηναϊκός: Τέρμα τα... αστεία, νέος αυστηρός κανονισμός από Αλόνσο!

Παναθηναϊκός: Οι Τούρκοι γράφουν για Αλόνσο και δεν... ξεχνούν Τερίμ

Σύμφωνα με τη εφημερίδα Livesport, ο Ουρουγουανός τεχνικός μέσα σε λίγες μόνο ημέρες στο Κορωπί έχει επιβάλλει τους δικούς του κανόνες τους οποίους έχει μεταδώσει ήδη στους παίκτες.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο κατέστησε σαφές πως θα υπάρχει ένας αυστηρός εσωτερικός και κανονισμός λειτουργίας και περιμένει απ’ όλους την τήρηση του. Θα προβλεφθούν όλα, όπως οι ώρες προσέλευσης στο «Γεώργιος Καλαφάτης», όσα επιτρέπονται και όσα απαγορεύονται.

Ο 49χρονος προπονητής ζήτησε απ’ όλους να είναι συνεπείς και πρόσθεσε πως η συμπεριφορά, θα λαμβάνεται υπόψη στον αγωνιστικό σχεδιασμό ενός αγώνα, ενώ επανέλαβε τη λέξη «οικογένεια», λέγοντας πως επιθυμεί όλοι να νιώθουν έτσι και σκοπεύει να διαφυλάξει το αρμονικό κλίμα χωρίς… παρεκκλίσεις.

Όπως αποδεικνύεται, ο Ουρουγουανός θέλει να επικρατεί η οργάνωση και ο σεβασμός στο νέο project του Παναθηναϊκού, με τις πρώτες του κινήσεις να δείχνουν ότι αυτό που πάει να χτίσει με τους συνεργάτες του το εκτιμά πολύ και… εμπράκτως!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News