Παναθηναϊκός: Αρέσει και εξετάζεται ο Μπερνάτ - Ποιοι άλλοι έχουν προταθεί από Πορτογαλία

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τον Δημήτρη Γιαννούλη εξετάζει κι άλλες λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας και μία εξ’ αυτών είναι ο Χουάν Μπερνάτ.

Παναθηναϊκός: Αρέσει και εξετάζεται ο Μπερνάτ - Ποιοι άλλοι έχουν προταθεί από Πορτογαλία

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τρέξει τις εξελίξεις προκειμένου να βρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ποιοτικούς παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ του και θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του, την ερχόμενη σεζόν.



Βαρύτητα την προκειμένη στιγμή έχει δοθεί στον αριστερό μπακ με τον Δημήτρη Γιαννούλη ν’ αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της ομάδας όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα.

Μάλιστα το Τριφύλλι έχει κάνει πρόταση στον Έλληνα διεθνή και του έχει βάλει διορία, προκειμένου να μπορεί να τρέξει κάποια άλλη περίπτωση αν εκείνος αρνηθεί την πρόταση που έχει στα χέρια του από τους Κυπελλούχους Ελλάδος.

Παρ’ όλα αυτά ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν είναι η μοναδική περίπτωση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του «newspao.gr» ένας ακόμα αριστερός μπακ που εξετάζεται κι αρέσει στους πράσινους είναι ο Χουάν Μπερνάτ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την Παρί στην οποία ανήκει, ενώ η Μπενφίκα που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν που υπάρχει με αποτέλεσμα ο παίκτης να καλείται ήδη να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό τον Μπερνάτ τον εξετάζουν κι άλλες ομάδες από την Πορτογαλία, την Ισπανία αλλά και την Βραζιλία διότι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με πλούσιο παλμαρέ και παραστάσεις.

Τη φετινή σεζόν στον πορτογαλικό σύλλογο ο 31χρονος μπακ δεν είχε ενεργή συμμετοχή με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις 7 φορές χωρίς να σημειώσει κάποια ασίστ ή γκολ, όμως ο λόγος γίνεται για έναν εξαιρετικό τεχνικά παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις σε περίπτωση που έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του «newspao.gr», οι πράσινοι δεν εξετάζουν μόνο τον Ισπανό άσο, αλλά έχουν και μερικούς ακόμα παίκτες στη λίστα τους σε περίπτωση πάντα που ο βασικός τους στόχος αρνηθεί την πρότασή τους.

Πιο αναλυτικά ο Κρίστιαν Μπόρχα της Μπράγκα είναι ένας ακόμη στόχος με γεμάτη σεζόν στην Πορτογαλία (43 συμμετοχές, 1 γκολ, 6 ασίστ). Μάλιστα το συμβόλαιό του 31χρονου τελειώνει του χρόνου το καλοκαίρι.

Μία ακόμη λύση είναι ο Λεονάρντο Λέλο της Κάζα Πία. Ο 24χρονος μπακ αγωνίστηκε με τον Πορτογαλικό σύλλογο 38 φορές και πέτυχε 1 γκολ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ. Επιπλέον το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου το καλοκαίρι.

Τέλος, μία ακόμη περίπτωση που κοιτάζει το Τριφύλλι είναι κι εκείνη του Αντριάν Μαρίν της Μπράγκα. Ο 27χρονος Ισπανός αριστερός μπακ είχε 16 συμμετοχές τη φετινή χρονιά χωρίς να σκοράρει ή να δώσει κάποια τελική πάσα, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr