Νικολακόπουλος: 17 εκατ. ευρώ σε Βεζένκοφ ο Παναθηναϊκός

Το σχόλιο του Βεζένκοφ για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να ρίξει νέα βόμβα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και γι’ αυτό το λόγο κατέθεσε πρόταση ύψους 17 εκατ. ευρώ στον Σάσα Βεζένκοφ.

Μπορεί η πρώτη βόμβα του καλοκαιριού να έσκασε και ν’ ακούει στο όνομα Λορέντζο Μπράουν, όμως ο Παναθηναϊκός θέλει να ενεργοποιήσει ακόμα μία, η οποία ακούει στο όνομα του Σάσα Βεζένκοφ.

Φυσικά η υπόθεση του πρώην forward του Ολυμπιακού δεν είναι εύκολη, όμως στο Τριφύλλι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να κάνουν δικό τους έναν παίκτη που δεδομένα θα τους ανεβάσει επίπεδο.

Μάλιστα οι πράσινοι έχουν καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες του Κώστα Νικολακόπουλου πρόταση, η οποία φτάνει στα 17 εκατ. ευρώ στον Βεζένκοφ και δεδομένα του δείχνουν πόσο πολύ τον θέλουν στο ρόστερ τους με σκοπό να χτίσουν τη δική τους αυτοκρατορία στην Ευρώπη.

Επιπλέον να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη πρόταση είναι για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση 10 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Από εκεί και πέρα οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν εγγυημένο συμβόλαιο αξίας περίπου 7.000.000$ με τον Σάσα Βεζένκοβ, αλλά ο Μάικ Μπράουν δεν φαίνεται να τον υπολογίζει για το rotation, κάτι που φάνηκε και τη σεζόν που τελείωσε.

Την αγωνιστική περίοδο 2023-24, ο Σάσα έπαιξε σε 42 ματς με τη φανέλα του Σακραμέντο και είχε 5.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα. Έμενε στο παρκέ για 12.2 λεπτά ανά παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News