ΜακΚόλουμ: «Θέλει back-to-back ο Παναθηναϊκός, γι' αυτό πήρε Μπράουν»

ΜακΚόλουμ: «Θέλει back-to-back ο Παναθηναϊκός, γι' αυτό πήρε Μπράουν»

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ αναφέρθηκε με δικές του δηλώσεις στο μεταγραφικό μπαμ του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Λορέντζο Μπράουν.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ μετά τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό ανέφερε τη δική του άποψη.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της Καρσίγιακα ανέφερε πως οι πράσινοι έχουν στόχο να χτίσουν μια αυτοκρατορία και γι’ αυτό το λόγο κλείνουν έναν τόσο ποιοτικό παίκτη στην περιφέρεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μένα, θα είναι ενδιαφέρον να βλέπω τον Λορέντζο Μπράουν να πηγαίνει στην Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθούν να πάρουν τον τίτλο back-to-back.

Έχουμε δει πώς είναι ο Εργκίν Αταμάν με καλά γκαρντ. Έχουμε δει με τον Μίσιτς και τον Λάρκιν και το έχουμε δει αυτή τη σεζόν με τον Σλούκα και τον Ναν. Και με τον Μπράουν θα έχει μια εντελώς διαφορετική δυναμική.

Καθώς ο Σλούκας μεγαλώνει κατά ένα χρόνο, έχει τραυματισμούς στη γάμπα φέτος. Φέρνοντας έναν άλλο γκαρντ μπορεί να τον κρατήσει δυνατό και επίσης να μειώσει την πίεση από τον Ναν. Αυτό θα είναι ενδιαφέρον για μένα να το δω, ειδικά με τον Λεσόρ στο pick-and-roll.

Όταν κυνηγάς να γράψεις ιστορία και θες τους διαδοχικούς τίτλους, είναι δύσκολο. Ξέρω ότι ο Αταμάν θέλει όσο το δυνατόν περισσότερα όπλα στη διάθεσή του. Κανένας προπονητής δεν θα απορρίψει πάρα πολλούς καλούς παίκτες.

Διατηρεί τους παίκτες με κίνητρο και τους κάνει να προπονούνται σκληρότερα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News