Το ρόστερ οριστικοποιήθηκε, καιρός για αλλαγές!

Γιοβάνοβιτς: "Θα χρειαστεί υπομονή" - Οι δηλώσεις μετά την ήττα από την Άλκμααρ

Έχοντας πια ξεκαθαρίσει το ρόστερ της περιόδου 2021-2022 ο κόουτς μπορεί σιγά-σιγά ν’ αλλάξει κάποια πραγματάκια – με τον τρόπο του. Η άμυνα να ανεβαίνει περισσότερο, ειδικά στα εντός έδρας ματς.

Ο Κουρμπέλης (όταν με το καλό επανέλθει) να παίζει πιο πολύ σαν λίμπερο μπροστά από τα στόπερ, χωρίς να τρέχει να καλύψει τους ακραίους μπακ όπως παλιότερα, ας μην ξεχνάμε ότι ο κάπτεν είναι πολλούς μήνες εκτός δράσης και δεν χρειάζεται να τον…ξεκάνουμε.

Ζητούμενο είναι η ομάδα να αρχίσει να επιτίθεται με περισσότερους παίκτες, η κατοχή μπάλας να είναι μεγαλύτερη, το passing game πιο σίγουρο και ορθολογικό, η γρήγορη επιθετική μετάβαση να γίνει σήμα κατατεθέν, οι επιθετικοί να απολαμβάνουν ξανά το να σκοράρουν: τα δύο τελευταία τα έχουμε ξεχάσει όλοι μας εντός και εκτός Κορωπίου.

Κοντολογίς ο Σέρβος καλείται να βρει τον τρόπο που θα του επιτρέπει να φθείρεται λιγότερο.

Από τις αντοχές των έμπειρων θα κριθεί η σεζόν, αλλά στο μεταξύ δεν γίνεται να μην επισημάνει κανείς ότι φέτος υπάρχει μια σοβαρή προοπτική βελτίωσης: τα ονόματα και το βιογραφικό των καινούργιων μοιράζουν ελπίδα, από αυτή που τόσο είχαν ανάγκη οι ελάχιστοι που απέμειναν να ασχολούνται ακόμα σοβαρά με τα αγωνιστικά του τμήματος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News