Εκρηξη Γιοβάνοβιτς: «Δεν γίνεται να έχετε πάντα έτοιμη τη δικαιολογία»

Άλκμααρ - Παναθηναϊκός 3-0: Highlights - Video

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν αρκετά… εκρηκτικός στη σημερινή προπόνηση, κάνοντας παρατηρήσεις στους παίκτες του σε έντονο ύφος.

Η σημερινή προπόνηση αφορούσε την ανάπτυξη, την κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ, με τους παίκτες όταν δεν εκτελούν σωστά να βρίσκουν δικαιολογίες.

Ετσι, ο Σέρβος τεχνικός προσπάθησε να κόψει μαχαίρι οποιαδήποτε δικαιολογία. «Δεν γίνεται να έχετε πάντα έτοιμη την δικαιολογία! Όταν σας λέω κάτι, αυτό είναι. Το κάνετε και προχωράμε. Ο καθένας έχει να πει τη δική του… ιστορία όταν γίνεται κάτι! Δεν θέλουμε δικαιολογίες», ανέφερε σε πολύ έντονο ύφος.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ξεκινάτε την πίεση και δεν μιλάτε; Πώς το κάνετε αυτό; Να πρεσάρετε με κλειστό το στόμα; Χωρίς επικοινωνία; Πάμε πάλι, αλλά αυτή την φορά μιλάτε μεταξύ σας για καλύτερη συνεργασία. Μιλάς είσαι στο παιχνίδι. Δεν μιλάς, είσαι εκτός παιχνιδιού! Ωπα, πάμε».

*Λίγα λεπτά αργότερα, σταμάτησε την άσκηση εκ νέου. «Αν είστε όλοι μαζεμένοι προς τα πίσω, ποιος θα είναι σε θέση για γκολ; Με μόνο έναν παίκτη θα επιτεθούμε για να σκοράρουμε»;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News