«Δυνατά για Ράμος ο Παναθηναϊκός»

«Δυνατά για Ράμος ο Παναθηναϊκός»

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον επόμενο προπονητή, στην Πορτογαλία επιμένουν για τον Ντάνιελ Ράμος της Σάντα Κλάρα.

Στο μεταξύ τα πορτογαλικά ΜΜΕ συντηρούν δυνατά στο προσκήνιο το όνομα του Πορτογάλου Ντάνιελ Ράμος της Σάντα Κλάρα, τον οποίο εξακολουθούν να συνδέουν με τον Παναθηναϊκό.

Ο 50χρονος Ράμος έχει μπροστά του την Τετάρτη (19/05), το τελευταίο και το πιο καθοριστικό ματς της σεζόν κόντρα στη Φαρένσε και θέλει νίκη της ομάδας του κι απώλεια βαθμών της Γκιμαράες απέναντι στην Μπενφίκα για να κερδίσει την έξοδό στο Conference League, λειτουργώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με το τρίτο χαμηλότερο μπάτζετ της Primeira Liga.

Οι δημοσιογράφοι των πορτογαλικών media αναφέρουν πως ο Ράμος (που μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς) δεν έχει πάρει ακόμη θέση για το μέλλον του, έχοντας επικεντρωθεί στο ματς της Τετάρτης (19/05), ωστόσο επιμένουν πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News