Στο τέλος θα... τον αποθεώσουν κιόλας για τρεις μεταγραφές!

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Στο τέλος έτσι όπως πάει ο Παναθηναϊκός θα ακούσει και… συγχαρητήρια ο μεγαλομέτοχος για τις ποδοσφαιρικές του επιλογές.

Ας μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ανέλαβε δράση ο ίδιος προσωπικά προχωρώντας σε συμφωνίες με παίκτες που δεν ήταν στις προτεραιότητες του ισπανικού διδύμου.

Η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες αποτέλεσε διακαή του πόθο (για τον Αργεντινό κι ο Τσάβι Ρόκα ήταν σύμφωνος, καθώς αναγνώριζε πως μπορεί να κάνει την διαφορά), γυρνώντας στην ομάδα τον 29χρονο επιτελικό.

Η παραμονή του Φεντερίκο Μακέντα ήταν ακόμη μία ακόμα ποδοσφαιρική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου που θεωρεί τον Ιταλό top class player.

Η μεταγραφή του Μαουρίσιο ήταν επίσης 100% δική του επιλογή. Ο Τσάβι Ρόκα δεν είχε καμία απολύτως ανάμιξη στην μετακίνηση του παίκτη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλαφούζος γνώριζε την περίπτωσή του, άκουσε τα καλύτερα από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται και για αυτό τον λόγο προχώρησε την συγκεκριμένη περίπτωση, πολύ σωστά όπως αποδεικνύεται στο γήπεδο με τον Βραζιλιάνο να έχει εξελιχθεί σε ηγέτη.

Τέλος, ο Φώτης Ιωαννίδης του οποίου η μεταγραφή πέρασε στο ντούκου. Χάρη στις πολύ καλές του σχέσεις με την διοίκηση των Βοιωτών ο μικρός πρόβαρε τα πράσινα και σήμερα έχει κερδίσει επάξια θέση βασικού αλλά και την παραδοχή του (απαιτητικού) κόσμου του συλλόγου για το πείσμα και την αγωνιστικότητά του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News