«Προσπαθεί να μπλοκάρει το Athens Live για την τσέπη του "φιλοολυμπιακών συναισθημάτων" επενδυτή»

«Απευθυνθήκαμε στον Πιεμπονγκσάντ, θα θέλαμε και το ποδόσφαιρο στο Athens ALive

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Πράσινη, αναφέρει πως ένας συγκεκριμένος άνθρωπος προσπαθεί για… πάρτη του να μπλοκάρει το Athens Alive. Τι θέλει να πετύχει.

Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Ένα παιχνίδι που ως κεντρικό πρωταγωνιστή του δεν έχει ούτε τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά ούτε και τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Σαφέστατα και αμφότεροι είναι οι βασικοί παράγοντες που εμφανίζονται να κόπτονται μνημονιακά πάντα για το αύριο της ΠΑΕ πλην όμως άλλος είναι ο παράγοντας που κινεί τα νήματα σε καθαρά παρασκηνιακό επίπεδο. Και επιχειρεί χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες του εντός της κυβέρνησης όχι να κάνει καλό στον Παναθηναϊκό τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό μας αλλά να προτάξει τα προσωπικά επιχειρηματικά του συμφέροντα και μόνο».

Το δημοσίευμα συνεχίζει «πληροφορίες τον θέλουν να είναι ο άνθρωπος που έχει επιλέξει να μπλοκάρει και κάνει ό,τι περνά απ το χέρι του για να το καταφέρει δρώντας πάντα παρασκηνιακά την υλοποίηση του Athens Alive. Πίσω από την πλάτη και της κυβέρνησης ο συγκεκριμένος παράγοντας επιχειρεί να καθυστερήσει δραματικά την υλοποίηση αυτής της απόφασης του ίδιου του πρωθυπουργού με στόχο να μην προχωρήσει ποτέ το Athens Alive. Οι λόγοι φυσικά που τον οδηγούν σε αυτές τις ενέργειες δεν έχουν να κάνουν με το καλό του Παναθηναϊκού για το οποίο δεκάρα δεν δίνει. Έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με το καλό της τσέπης του ιδίου και των γνωστών-αγνώστων επενδυτών φιλοολυμπιακών συναισθημάτων που φέρονται να βρίσκονται πίσω από τον broker Ταϊλανδό Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Το δημοσίευμα καταλήγει: «Είναι σαφές λοιπόν πως εδώ και πολύ καιρό έχει στηθεί στην πλάτη ολόκληρου του Παναθηναϊκού μια απίστευτη συμπαιγνία με πρωταγωνιστές τον εν λόγω παράγοντα τον εξαφανισμένο Γιάννη Αλαφούζο και τους άφαντους πίσω απ τον Παϊρόζ επενδυτές-φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μια συμπαιγνία που έχει έναν και μόνο σκοπό. Να πλουτίσουν όσοι συμμετάσχουν στο πάρτι του Βοτανικού και να μην μπορέσει ποτέ τελικά ο Παναθηναϊκός ως Σύλλογος να αποκτήσει ένα ενιαίο σπίτι για όλα τα αθλήματα του και μια σωτήρια και πάνω απ όλα βιώσιμη λύση για το μέλλον του χωρίς ποτέ να πρέπει να εξαρτάται κανένα τμήμα από οποιονδήποτε επιχειρηματία-επενδυτή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News