Γιαννακόπουλος: Τα σενάρια για την επανακυκλοφορία της εφημερίδας «Η Πράσινη»!

Γιαννακόπουλος: Τα σενάρια για την επανακυκλοφορία της εφημερίδας «Η Πράσινη»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «τρέλανε» τους φίλους του Παναθηναϊκού με την εφημερίδα «Η Πράσινη», ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται για την ώρα, το σενάριο επανακυκλοφορίας της «πράσινης» φυλλάδας στα περίπτερα.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR έριξε βόμβα… μεγατόνων στα κοινωνικά δίκτυα με το φύλλο της «Πράσινης» για την 24η του Μάη.

Ο ενθουσιασμός από τον κόσμο ήταν τεράστιος στην σκέψη πως το Τριφύλλι θα έχει και πάλι τη δική του εφημερίδα μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Παρόλα αυτά, για την ώρα, θα ήταν ωφέλιμο οι φίλοι της ομάδας να κρατήσουν χαμηλά τις προσδοκίες τους.

Δεν επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται από την «DPG Media» για την ώρα, η επανέκδοση της «πράσινης» φυλλάδας. Δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να έκανε έναν πειραματισμό, προκειμένου να «ελέγξει» την απήχηση που θα είχε ένα τέτοιο σενάριο, προτού προχωρήσει σε κάποια κίνηση.

Όπως μεταδόθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, «δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο» για τη μεγάλη επιστροφή της εφημερίδας.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News