Έπαθε «σοκ» η Ελένη Βουλγαράκη: «Όχι, να μην κάνεις θέμα τον Φώτη!» (vid)

Έπαθε «σοκ» η Ελένη Βουλγαράκη: «Όχι, να μην κάνεις θέμα τον Φώτη!» (vid)

Η Ελένη Βουλγαράκη ήρθε σε αμηχανία από μια λανθασμένη πληροφορία του Γιώργου Λιάγκα για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Υπήρχε περίπτωση ο Φώτης Ιωαννίδης να παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό με την Ελένη Βουλγαράκη να μην έχει λάβει γνώση επί του θέματος;

Χαλασμένο… τηλέφωνο έπαιξαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα άλλα να λέει… και τον Γιώργο Λιάγκα άλλα να καταλαβαίνει.

Ο ανταποκριτής της εκπομπής ετοίμασε ένα θέμα με τον Πάνο Ιωαννίδη, ωστόσο, ο παρουσιαστής νόμιζε πως η επόμενη ενότητα αφορά τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και σύντροφο της Ελένης Βουλγαράκη, Φώτη Ιωαννίδη.

«Όχι Γιώργο λάθος, ο Φώτης έκανε προπόνηση χθες. Τον Πάνο Ιωαννίδη», του απάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας.

«Συγγνώμη, τον Πάνο Ιωαννίδη συνάντησες; Και όχι τον Φώτη; Δεν ακούω καλά φαίνεται», απάντησε ο παρουσιαστής με τον συνεργάτη του να του λέει στην συνέχεια: «Να σου φέρω αύριο τον Φώτη αν είναι…»

Η απάντηση του δημοσιογράφου, δεν φάνηκε να βρίσκει σύμφωνη την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία ζήτησε να μην κάνει θέμα με τον επιθετικό του τριφυλλιού.

«Όχι, να μην κάνεις τον Φώτη» συμπλήρωσε με την σειρά της, η Ελένη Βουλγαράκη.

Δείτε στο 1:46:35:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News