Κοιτάει μόνο την ΑΕΚ ο Ουζουνίδης

Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη μετά το ματς

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ρίχνει όλο του το βάρος στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ και μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσει με τον κάθε παίχτη ξεχωριστά, ζητώντας την αφοσίωσή του στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Δεν επικεντρώθηκε ποτέ στα ζητήματα του συλλόγου εκτός των γηπέδων και δεν σκοπεύει να πράξει κατά αυτόν τον τρόπο ούτε και τώρα. Ο Εβρίτης τεχνικός δεν επηρεάστηκε ξανά από τα γιγαντιαία προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πράσινοι και παραμένει συγκεντρωμένος στο έργο του.

Στο μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη υπάρχει μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει τετ α τετ με τον κάθε παίχτη, ώστε να τον καθησυχάσει από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και να τον ενισχύσει πνευματικά ενόψει του ερχόμενου παιχνιδιού.

Η αφοσίωση του «Ούζου» στα αγωνιστικά αποδεικνύει – για άλλη μια φορά – περίτρανα πως είναι ένας σπουδαίος προπονητής που δεν βάζει την δουλειά του κάτω από το οτιδήποτε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News