Πασκουάλ: «Ονειρεύομαι κι εγώ το 7ο αστέρι, τέλεια η συνεργασία μου με τον Γιαννακόπουλο»

Για δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφή της Ελλάδας ο Πασκουάλ!

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε αποκλειστικά στο SDNA, στη μεγαλύτερη συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ…

Μεταξύ άλλων μίλησε για:

– τον κόσμο που ονειρεύεται το ευρωπαϊκό και τα συνθήματα της εξέδρας του Παναθηναϊκού που αφορούν το 7ο αστέρι. 

«Κι εγώ το ονειρεύομαι. Είναι φυσιολογικό. Αν ήμουν κι εγώ οπαδός, θα έκανα το ίδιο γιατί αυτό είναι το όνειρο στον αθλητισμό. Όπως είπα, και για μένα ισχύει το ίδιο. Ήρθα στον Παναθηναϊκό και είπα ότι την δεύτερη ή την τρίτη χρονιά πρέπει να είμαι στο Final Four. Αν αυτή τη σεζόν, δεν βρω τον τρόπο για να φτάσουμε στο Final Four, θα νιώσω άδειος και θα αισθανθώ πως δεν έκανα τη δουλειά μου με τον ιδανικό τρόπο».

– τους πρόεδρους που συνηθίζουν στην Ελλάδα να παρεμβαίνουν στο έργο του προπονητή, να κάνουν τεχνικές αναλύσεις, να μπαίνουν στα αποδυτήρια και να ουρλιάζουν μετά από ήττες.

«Η συνεργασία μου με τον Δημήτρη είναι εξαιρετική. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, πριν από 18 μήνες, δεν μου είπε ούτε μια φορά τι πρέπει να κάνω ή να μην κάνω. Ποτέ. Η συνεργασία μου μαζί του, μιλώντας για τη δουλειά μας, είναι τέλεια. Πρέπει να το ξέρεις αυτό, όλοι πρέπει να το γνωρίζουν: σέβεται τη δουλειά μου, όπως σέβομαι τη δική του και έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν λέω ψέματα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News