Παναθηναϊκός: Ζήτημα άλλων 2-3 παικτών

Παναθηναϊκός: Ζήτημα άλλων 2-3 παικτών

Οι νίκες του Παναθηναϊκού στην έδρα του δείχνουν πως υπάρχει ανωτερότητα και μεγάλη διαφορά αντίληψης συγκριτικά με το περσινό …μαρτύριο.

Δεν είναι απλό να ξεριζώσεις παθητικές νοοτροπίες ετών από το Κορωπί, πιθανότατα να χρειαστεί υπομονή για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν (με πρώτη εκείνη της…διοίκησης), αλλά ήδη έχουμε πάρει μια ιδέα για την ομάδα που γουστάρει να βλέπει ο κόσμος.

Από εκεί και πέρα πάμε σε πιο εξειδικευμένα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν σύντομα. Π.χ ακόμα και στο δικό μας αργό ποδόσφαιρο το να έχεις αμυντικό δίδυμο που να έχει σωστές τοποθετήσεις, να παρέχει ασφάλεια σε ψηλά μέτρα και να καλύπτει αργές επιστροφές ακραίων και κεντρικών χαφ είναι μεγάλη πολυτέλεια.

Όπως είναι πολυτέλεια να μπορείς να αφήνεις εκτός αγώνων τον Μακέντα, τον Βιγιαφάνιες, τον Παλάσιος και τον Χατζηγιοβάνη. Το ξαναγράφουμε, ο Γιοβάνοβιτς φέτος μπορεί εύκολα να φέρει πολύ κόσμο στη Λεωφόρο με όπλο πως δύναται να κάνει ίσως το πιο αποτελεσματικό ροτέισον που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στους πράσινους.

Επειδή όμως οι οπαδοί εκτός από ωραίο ποδόσφαιρο θέλουν και αποτελέσματα πρέπει να αναζητηθούν 2-3 παίκτες που θα οχυρώσουν περισσότερο τον οργανισμό, μπροστά και (κυρίως) πίσω.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News