Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το πρόβλημα στο Τριφύλλι

Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Παίζει ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα στην Τούμπα και… δεν ασχολείται άνθρωπος.

Η προσοχή στρέφεται στην Κυριακή και τι θα βγει από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Θύρα 13 στο κέντρο της πόλης.

Το κλίμα που επικρατεί είναι ότι δύσκολα θα την βγάλεις καθαρή στην Θεσσαλονίκη, ενώ εκφράζονται φόβοι και για το Κύπελλο.

Τέρμα μίζερα και ηττοπαθή σχόλια διαβάζουμε αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι περίεργη η…μαυρίλα.

Από το 1996 δυστυχώς έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές φιλάθλων όλων των ομάδων (πλην ΟΣΦΠ) γεμάτες συμπλέγματα κατωτερότητας, ποτισμένοι με τη μιζέρια του loser.

Η μεγαλύτερη νίκη του Παναθηναϊκού προσεχώς θα είναι η απομάκρυνση αυτής της ψυχικής αρρώστιας από τις νέες γενεές, φυσικά αυτό δεν έρχεται με την μετριοπαθή, χαλαρή στάση που βαστά η ομάδα χρόνια τώρα απέναντι σε αντιπάλους και θεσμικούς.

Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι η αγωνία για την άγνωστη έκβαση ενός αποτελέσματος, το συναίσθημα της αδημονίας της ημέρας να δεις την ομάδα σου.

Οι Παναθηναϊκοί εδώ και 25 χρόνια έχουν μολυνθεί από το μικρόβιο των παραθλητικών του υποκόσμου και των εξωαγωνιστικών τεκταινόμενων που αφορούν παρασκηνιακές υποθέσεις ισχυρών αντρών και ιδιοκτητών αθλητικών Α.Ε. Και τα χρόνια περνούν δίχως να σημειώνεται καμία πρόοδος…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News