ΠΑΟΚ - Παναθηναικος στοιχημα: Με Μπερνάρ στο 5.50!

Παναθηναϊκός: Στο ρυθμό ενός ακόμα... τελευταίου χορού - Στο Γαλαξία του Μπερνάρ!

Κακώς τον ξεγράφουν τον Παναθηναϊκό! Μιλάει ο Μπερνάρ στο εξωφρενικό 5.50…

Μπορεί οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για τον τίτλο να έχουν ελαχιστοποιηθεί, όμως οι «πράσινοι» δεν πάνε για τουρισμό στην Τούμπα! Στην προτελευταία στροφή των Playoffs της Super League οι παίχτες του Φατίχ Τερίμ έχουν κίνητρο για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα τεθεί σε κίνδυνο η συμμετοχή στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» έχει μπροστά του και τον τελικό Κυπέλλου και αναμφισβήτητα μια νέα ήττα θα ρίξει την ψυχολογία όλων στα τάρταρα. Ο Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Φώτη Ιωαννίδη και το βάρος στην επίθεση θα πέσει στον Σπόραρ, ο οποίος στο πλάι του θα έχει τον Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει και ανήκει στους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν την ποιότητα για να αναστατώσει την άμυνα του ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπερνάρ σκόραρε δύο φορές απέναντι στους Θεσσαλονικείς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο και είναι ικανός να ξαναβρεί δίχτυα. Anytime σκόρερ Μπερνάρ σε απόδοση 5.50.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει επίσης μεγάλο κίνητρο, αφού διεκδικεί με αξιώσεις το Πρωτάθλημα. Γι αυτό το λόγο περιμένουμε επιθετικό παιχνίδια από τον Δικέφαλο του Βορρά και αυτό θα ευνοήσει και τους «πράσινους», οι οποίοι θα βρουν χώρους για να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Απόδοση 1.80 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην Τούμπα.

Παράλληλα, με δεδομένο ότι το παιχνίδι είναι ένα από το πιο κρίσιμα της σεζόν αναμένουμε αγωνιστική ένταση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Οι διαιτητές θα έχουν αρκετή δουλειά και τους περιμένουν δύσκολες φάσεις. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.50.  

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News