Παναθηναϊκός: Καίρια η απορία με Ντραγκόφσκι!

Η οψιόν αγοράς του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι έχει οριστεί στα 3,5 εκατ. ευρώ, ποσό που (ανεξάρτητα απ’ το τι μπορεί να θεωρεί ο καθένας) δεν κρίνεται απαγορευτικό για τερματοφύλακα που σε πήγε μόνος του στον τελικό του Κυπέλλο.

Ντραγκόφσκι: «Να είμαστε αυτοί που πρέπει στη ρεβάνς για να προκριθούμε, το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ υψηλό»

Η Σπέτσια δεν υποβιβάστηκε και οι σκέψεις να μείνει ελεύθερος ο παίκτης εγκαταλείφθηκαν, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου να περιμένει το κατάλληλο timing, προκειμένου να έχει πολύ πιο καθαρό το τοπίο, πριν τις τελικές συζητήσεις με τους Ιταλούς.

Ο παίκτης έχει απ’ τον Γενάρη υπογεγραμμένο προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, το οποίο θα ενεργοποιηθεί αμέσως μόλις υπάρξει οριστικό deal των πράσινων με την Σπέτσια, χωρίς κάποια άλλη διαπραγμάτευση μαζί του.

Το τριφύλλι έχει πάντα ήσυχο το κεφάλι του όσο υπάρχει στη εξίσωση ο Γιούρι Λοντίγκιν αλλά και ο Πολωνός είναι σπουδαίος κίπερ.

Αν έλειπε κι εκείνη η γκάφα που παραλίγο να φέρει το 0-2 του Αρη μέσα στη Λεωφόρο προ ημερών…

Παραδοσιακά ,πάντως, ο Παναθηναϊκός διατηρούσε στη δύναμή του σπουδαία δίδυμα τερματοφυλάκων: Βουτσαράς-Οικονομόπουλος, Οικονομόπουλος-Κωνσταντίνου, Σαργκάνης-Μήνου, Βάντσικ-Νικοπολίδης, Μπρινιόλι-Λοντίγκιν, γιατί να μην συνεχίσει το σερί του;

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News