Παναθηναϊκός: Καίρια η απορία με Ντραγκόφσκι!
Η οψιόν αγοράς του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι έχει οριστεί στα 3,5 εκατ. ευρώ, ποσό που (ανεξάρτητα απ’ το τι μπορεί να θεωρεί ο καθένας) δεν κρίνεται απαγορευτικό για τερματοφύλακα που σε πήγε μόνος του στον τελικό του Κυπέλλο.
Η Σπέτσια δεν υποβιβάστηκε και οι σκέψεις να μείνει ελεύθερος ο παίκτης εγκαταλείφθηκαν, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου να περιμένει το κατάλληλο timing, προκειμένου να έχει πολύ πιο καθαρό το τοπίο, πριν τις τελικές συζητήσεις με τους Ιταλούς.
Ο παίκτης έχει απ’ τον Γενάρη υπογεγραμμένο προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, το οποίο θα ενεργοποιηθεί αμέσως μόλις υπάρξει οριστικό deal των πράσινων με την Σπέτσια, χωρίς κάποια άλλη διαπραγμάτευση μαζί του.
Το τριφύλλι έχει πάντα ήσυχο το κεφάλι του όσο υπάρχει στη εξίσωση ο Γιούρι Λοντίγκιν αλλά και ο Πολωνός είναι σπουδαίος κίπερ.
Αν έλειπε κι εκείνη η γκάφα που παραλίγο να φέρει το 0-2 του Αρη μέσα στη Λεωφόρο προ ημερών…
Παραδοσιακά ,πάντως, ο Παναθηναϊκός διατηρούσε στη δύναμή του σπουδαία δίδυμα τερματοφυλάκων: Βουτσαράς-Οικονομόπουλος, Οικονομόπουλος-Κωνσταντίνου, Σαργκάνης-Μήνου, Βάντσικ-Νικοπολίδης, Μπρινιόλι-Λοντίγκιν, γιατί να μην συνεχίσει το σερί του;
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Χέιζ-Ντέιβις
- Γιαννακόπουλος: «Θα το αφήσουμε να το πάρει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ; - Να κρυφτούμε στα Ανώγεια!»
- «Πάγωσε» την Ευρώπη ο Γιαννακόπουλος! Τι γράφουν στο εξωτερικό για τον Χέιζ-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός: Το Depth Chart μετά την απόκτηση του Χέιζ - Ντέιβις
- Το παρασκήνιο της ανατροπής: Έτσι πυροδότησε τη «βόμβα» Χέιζ-Ντέιβις ο Παναθηναϊκός