Παναθηναϊκός: Έτοιμος για εκτόξευση ο Σαμοντούροφ!

Έξυπνη κίνηση από Παναθηναϊκό - Το μέλλον του Σαμοντούροβ

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με θερμά λόγια για τον Αλεξ Σαμοντούροφ που έκανε εξαιρετική δουλειά στο Αλεξάνδρειο.

Ένα μικρό παράσημο για τον 18χρονο φέτος, με το πρώτο να του δίνεται στην Πάτρα, στις 28 Ιανουαρίου όπου ο μικρός έκανε την τάπα της χρονιάς με δύο χέρια στον Ντιλέινι Μπλέιλοκ σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα.

Ο νεαρός πήρε ρόλο… βολεϊμπολίστα, πήδηξε στον Θεό λέγοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στον Αμερικανό, ο οποίος πίστεψε ότι θα μπορούσε να κάνει πόστερ τον παίκτη των πρασίνων, αλλά τελικά την πάτησε.

Όχι μόνο ο Σαμοντούροφ κατάφερε να τον φιλοδωρήσει μ’ ένα μεγαλοπρεπέστατο μπλοκ, αλλά το έκανε με τον πλέον εμφατικό και εντυπωσιακό τρόπο!

Με τα δύο χέρια θυμίζοντας Στόγιαν Βράνκοβιτς. Βέβαια ο Κροάτης ήταν 10 πόντους ψηλότερος, με μεγαλύτερο άνοιγμα χεριών, απίθανο άλμα και πολύ πιο παιγμένος σε τοπ επίπεδο!

Ο Αταμάν είπε ότι τα καλύτερα για τον Αλεξ έρχονται. Μέχρι να αρχίσουν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ θα πάρει αρκετό χρόνο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News