Καθάρισε τη Βιλερμπάν με 100άρα και σούπερ Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός

Καθάρισε τη Βιλερμπάν με 100άρα και σούπερ Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός

Άνετη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ επί της Βιλερμπάν με σκορ 100-88 και πλησιάσει τη Μακάμπι σε απόσταση μιας νίκης στο βαθμολογικό πίνακα της Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο πέρασαν ένα ήσυχο βράδυ στο Μαρούσι παίζοντας καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Το «τριφύλλι» μπήκε ιδιαίτερα χαλαρό στο παρκέ με τη Βιλερμπάν να καλύπτει μια απόσταση οκτώ πόντων (από 18-10 στο 20-18). Εν συνεχεία, ξύπνησε και καθάρισε την ιστορία ξεπερνώντας τους 50 πόντους στο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προσέφερε δίχως ίχνος πίεσης θέαμα στους φίλους της ομάδας.

Ο Αμερικανός «Hall of Famer» είδε και πάλι τον Γιώργο Παπαγιάννης να κάνει «πάρτι» και στις δύο ρακέτες με ατομικό ρεκόρ στα μπλοκ (5), τον Παπαπέτρου να συνδέεται τέσσερις σερί φορές με το καλάθι από τα 6,75 μ, τον Καλάθη να φθάνει στα όρια του double-double από το ημίχρονο, τον Ράις να είναι «φαρμάκι» από τη μακρινή απόσταση (4/5 τρίποντα) και τον Φριντέτ να ξεκινά με 6/6 σουτ εντός πεδιάς.

Κατά αυτόν τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανέβηκε στο «13-8» αυξάνοντας την απόστασή του από το Μιλάνο και μειώνοντας από τη Μακάμπι. Την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι παίζουν στην Ισπανία κόντρα στη Βαλένθια.

Να σημειωθεί πως ο Έιντριαν Πέιν αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού:

Καθάρισε τη Βιλερμπάν με 100άρα και σούπερ Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News