Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο - Τα δεδομένα για το Game 5

Παναθηναϊκός: Το επόμενο βήμα με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δείχνει τρομερή θέληση για να συμμετάσχει στο πέμπτο παιχνίδι με τη Μακάμπι το βράδυ της Τρίτης με τους «πράσινους» να παίρνουν τις αποφάσεις τους το επόμενο 48ωρο.

Κάθε μέρα και καλύτερα δείχνει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, χαροποιώντας και τους συμπαίκτες του και όλη την ομάδα. Η περιπέτεια που πέρασε μοιάζει να ήταν σύντομη και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Το γεγονός βέβαια ότι έμεινε πολλές μέρες στο νοσοκομείο βοήθησε από τη μια στην ανάρρωσή του, από την άλλη δεν δημιουργεί ξεκάθαρο τοπίο για τη συμμετοχή του.

Ο Χουάντσο συμμετείχε την Κυριακή σε ένα μέρος της προπόνησης και προφανώς κανείς δεν θέλει να ρισκάρει με την υγεία ενός αθλητή που είναι υπερπολύτιμος για τη συνέχεια.

Αυτό δημιουργεί μεγάλες αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στη 12αδα του αγώνα, καθώς ναι μεν το ματς της Τρίτης είναι καθοριστικό αλλά η σεζόν έχει και συνέχεια και είναι μάλιστα ιδιαίτερη κρίσιμη μπαίνοντας στην τελική ευθεία.

Η απόφαση θα παρθεί πιθανότατα τη Δευτέρα έχοντας δει τα τελικά τεστ και την ιατρική και αγωνιστική κατάσταση του Χουάντσο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News