Παναθηναϊκός: Ο τίτλος που θα χαρεί περισσότερο ο Καρλίτος!

Τραυματίστηκε ο Καρλίτος με Λαμία, «μέσα» ο Μακέντα!

Ο Καρλίτος βρίσκεται σχεδόν δύο χρόνια στην Ελλάδα. Είναι βέβαιο πως αν κατακτηθεί το φετινό Κύπελλο θα το χαρεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

Είναι ο πρώτος τίτλος που η ομάδα θα κατακτήσει με τον ίδιο να είναι ο ηγέτης της. Πέρσι βρισκόταν στην σκιά του Μακέντα και ο ίδιος είχε βοηθητικό ρόλο, χρήσιμο, που όμως συχνά τον αδικούσε και τον έκανε να φαντάζει κατώτερος από ότι πραγματικά είναι μιας και οι προπονητές τον είχαν βάλει να παριστάνει τον μέσο για να χωρέσει μαζί με τον Ιταλό στο βασικό σχήμα.

Ο Ίβηρας την περασμένη σεζόν ήταν ένα από τα θέματα που αν τα άνοιγες, σε βοηθούσαν να καταλάβεις την ποδοσφαιρική αντίληψη του συνομιλητή σου. Αν στον μείωνε καταλάβαινες πως δεν χρειάζεται να συνεχίσεις την συζήτηση.

Ήταν πολλοί αυτοί, που γέλαγαν ειρωνικά στο άκουσμα του ονόματος του κυρίως λόγω των περιττών του κιλών. Φέτος είναι ο απόλυτος ηγέτης.

Ο Ιβάν μάλιστα που είναι εξπέρ στο ροτέισον, αλλάζει τους πάντες εκτός από τον Ισπανό. Ξέρει πως δεν γίνεται να επιτεθεί σωστά η ομάδα του, αν δεν έχει τον Καρλίτος στο γήπεδο. Ο τύπος απολαμβάνει την αναγνώριση που έχει από τον περίγυρο και με ψυχολογία στα ύψη προσφέρει γκολ και ασίστ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News