Παναθηναϊκός: Νιώθει κανένας εκεί μέσα;

Όπως έστρωσε, κοιμήθηκε...

Αμέτρητος κόσμος νιώθει αηδιασμένος, ξενερωμένος, έφτασες να τρως τέσσερα από τους λιμανίσιους μέσα στο σπίτι σου και παρόλα αυτά να επικρατεί νηνεμία εκεί που σε άλλες εποχές θα έτρεμε η γη.

Δημήτρης Στρατής

Πολλοί έχουν απογοητευτεί. Πολλοί έκαναν υπομονή χρόνια ελπίζοντας να βρεθεί κάποιος παίκτης, προπονητής, τεχνικός διευθυντής να κατανοεί ποια ομάδα υπηρετεί, να μεταλαμπαδεύσει φιλοσοφία στους γύρω του και στους επόμενους και ο σύλλογος ακόμα και με αστείο για τα δεδομένα του μπάτζετ να κάνει πρωταθλητισμό.

Τα κατάφερε το 2014 και το 2015. Φτάσαμε στο σημείο να διατηρείς ένα σωρό στελέχη που δεν έχουν ιδέα τι είναι Παναθηναϊκός!

Να είσαι δεκάδες πόντους μακριά από την κορυφή, να νικάς τον αιώνιο και να φωνάζεις στα αποδυτήρια “bonus bonus bonus” αντί να αισθάνεται ντροπή που έχει τελειώσει για σένα η σεζόν από τον… Σεπτέμβρη.

Που ακούστηκε παίκτης του Παναθηναϊκού που δεν έχει να επιδείξει τίποτε στην καριέρα του να επικαλείται δικαιολογίες πριν από ντέρμπι και να μην προπονείται; Τι πράγματα είναι αυτά; Ένας άνθρωπος εκεί μέσα δεν νιώθει να κόψει από τη ρίζα τέτοιες συμπεριφορές και να πει σε κάμποσους τι σωματείο υπηρετούν;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News