Γιαννακόπουλος σε Μπαλτσερόφσκι: «Τώρα είναι η ώρα!» (pic)

Γιαννακόπουλος σε Μπαλτσερόφσκι: «Τώρα είναι η ώρα!» (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμψύχωσε τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι ενόψει των επόμενων αγώνων στο πρωτάθλημα και του Final Four της Ευρωλίγκα.

Όπως φαίνεται, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί μέχρι τέλους με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι αφού στενεύουν και επικίνδυνα τα χρονικά περιθώρια για κάποια μεταγραφή.

Με απόφαση Αταμάν οι «πράσινοι» δεν απέκτησαν ψηλό τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει να προσάψει κάτι στον Τούρκο προπονητή, καθώς η ομάδα τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα της Basket League, δεύτερη στη regular season της Ευρωλίγκα, αλλά και εξασφάλισε το εισιτήριο για το F4 του Βερολίνου.

Ο «DPG» εξέφρασε τη στήριξή του προς τον Πολωνό σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την εμφάνισή του απέναντι στον Άρη. «Τώρα είναι η ώρα», ήταν το μήνυμα του ισχυρού άνδρα του Τριφυλλιού προς τον πρώην παίκτη της Γκραν Κανάρια.

Ο Μπαλτσερόφσκι ψηφίστηκε και ως ο MVP του συγκεκριμένου αγώνα με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Δείτε παρακάτω:

Γιαννακόπουλος σε Μπαλτσερόφσκι: «Τώρα είναι η ώρα!» (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News