Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Ψάχνει βόμβα και με Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Ψάχνει βόμβα και με Βέρμπιτς

Ακόμη μια βόμβα μεταγραφική θέλει να πυροδοτήσει ο Παναθηναϊκός!

Μετά τους Αντράζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν, ο Παναθηναϊκός φέρεται να κινείται και για έναν ακόμα Σλοβένο: Τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει εφημερίδα της χώρας της κεντρικής Ευρώπης, με την Ekipa24 να αναφέρει ότι οι «πράσινοι» πιέζουν για τον διεθνή εξτρέμ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με 43 διεθνείς συμμετοχές (5 γκολ), ο οποίος ανήκει στην ουκρανική ομάδα και το βράδυ της Τετάρτης (27/8) πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, χάρη στο εκτός έδρας 2-1 επί της Φενέρμπαχτσε στην παράταση.

O Παναθηναϊκός κάνει ότι είναι δυνατόν για να πείσει τον εξαιρετικό μεσοεπιθετικό να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι, με τους συμπατριώτες του Τσέριν, να επισημαίνουν ότι «είναι πολύ πιθανό ο Βέρμπιτς να ακολουθήσει στην Αθήνα τους Τσέριν-Σπόραρ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News