Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: Undersized διαβολάκος!

Παναθηναϊκός 2022/23: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή

Με συζητήσιμο ύψος αλλά γερό κορμί, ο Πάρις Λι είναι undersized για πλέι μέικερ. Όμως, οι ικανότητές του, το ένστικτό του μέσα στο παιχνίδι τον καθιστούν καλό παίκτη.

Το παιδί έδειξε στη Μονακό ότι μπορεί να δημιουργήσει μόνος του το σουτ του, αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι σίγουρα χωράει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού.

Επίσης, έχει δείξει πως μπορεί να φέρει μομέντουμ στην ομάδα του σε κάποια παιχνίδια, παίρνοντας πάνω του τα σουτ σε κρίσιμες φάσεις. Μερικές φορές δεν μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό, ενώ πρέπει να βελτιωθεί στην ακρίβεια της πάσας του.

Από εκεί και πέρα, παίζει με ένταση γύρω από την περίμετρο. Είναι σε θέση να συντονίζεται ταχύτατα με την υπόλοιπη άμυνα, έχει γρήγορα πλάγια βήματα και γνωρίζει πώς να μαρκάρει στην περιφέρεια. Μιλά με τους συμπαίκτες του, βάζει επιθετικά το σώμα του στον αντίπαλο.

Κρατά τη θέση του, βγάζει ενέργεια και φέρνει πολλά deflections στο τραπέζι για την ομάδα του. Έχει προδιαγραφές να βγει καλή η μεταγραφή του αρκεί να τον βοηθήσει και η ομάδα ώστε του χρόνου να μην μιλάμε για νέα περίπτωση Κέντρικ Πέρι.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News