Παναθηναϊκός μεταγραφές: Φουλάρει για υπογραφές - Οι δύο της λίστας

Βαθμολογία Superleague: Ασταμάτητος και πρώτος ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης προκειμένου να μπορέσει να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών που έχουν δημιουργηθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε λογική μεταγραφικής ενίσχυσης και ήδη ψάχνουν τους απαραίτητους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα τη βοηθήσουν να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν τεθεί. Οι πρώτες προεργασίες έχουν γίνει, ενώ μερικά ονόματα έχουν γίνει γνωστά, ότι συνδέονται με τους πράσινους.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος είναι ο Αλιρεζά Γιάχανμπακς, ο οποίος ήταν και με την εθνική Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο παίκτης αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και είναι μια περίπτωση έτοιμου παίκτη που θα έρθει και θα μπει κατευθείαν στο rotation. Άλλωστε στη δεξιά πλευρά υπάρχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης, καθώς το Τριφύλλι έχει χάσει τον Αϊτόρ και επιθυμεί να τον καλύψει.

Ο Ιρανός εξτρέμ γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι θα ήθελε ν’ αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη τον Ιανουάριο προκειμένου να αγωνίζεται περισσότερο απ’ ότι στην Ολλανδία όπου και βρίσκεται.

Η δεύτερη περίπτωση παίκτη που έχουν κυκλώσει οι πράσινοι είναι αυτή του Σελίμ Αμαλά, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στην πρόκριση του Μαρόκο κόντρα στην Ισπανία για τα προημιτελικά του θεσμού. Ο Μαροκινός διεθνής μπορεί να αγωνιστεί ως δεκάρι, οκτάρι και ως αριστερό εξτρέμ. Μάλιστα είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό χωρίς όμως να τρέξει η μεταγραφή του.

Ο 26χρονος Μαροκινός ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης αλλά όπως όλα δείχνουν αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα αναζητήσει νέα ομάδα. Το συμβόλαιό του με τη Σταντάρ Λιέγης λήγεις το ερχόμενο καλοκαίρι κι ο Αμαλά δεν έχει δεχθεί την πρόταση ανανέωσης του συλλόγου με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε… διαζύγιο! Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς τον τσεκάρουν κι άλλες ομάδες, όμως κι ο Αντράζ Σπόραρ είχε πολλές προτάσεις αλλά επέλεξε τον Παναθηναϊκό.

Βασικός αντίπαλος του Τριφυλλιού στο κεφάλαιο «μεταγραφές» είναι ο χρόνος και τίποτα άλλο, καθώς πλέον η κατάσταση διαφέρει πολύ απ’ αυτή του καλοκαιριού. Παράλληλα και οι ανάγκες μέσα στη σεζόν άλλαξαν μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Αϊτόρ και Τρουιγέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News