Παπαπέτρου: «Δικαίωση για όλους μας το F4, τι πιο ωραίο από έναν τελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός;»

Παναθηναϊκός-Κολοσσός 96-73: Τα highlights από τον... περίπατο

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε Final Four και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Eurohoops:

«Τεράστια υπόθεση και δικαίωση για όλους η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην ελίτ, το πιο ιδιαίτερο Final Four της καριέρας μου τηρουμένων των αναλογιών. Κάποτε όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, μου είχε πει ο Σπανούλης ότι δεν είναι εύκολο να βρεθείς εκεί. Δεν το είχα καταλάβει, ήμουν μικρός. Στην πορεία συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί μία oμάδα σε ένα Final Four.

Η ομάδα είναι πολύ υψηλού επιπέδου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα αποτελέσματα θα είναι εκεί από την πρώτη χρονιά. Όλοι γνωρίζουν βέβαια ότι για τον Παναθηναϊκό δεν είναι επιτυχία απλά η παρουσία σε ένα Final Four”, είπε μεταξύ άλλων για την δυσκολία του εγχειρήματος και της επιτυχίας μίας νεοσύστατης ομάδας.

Τέλος ο Ιωάννης Παπαπέτρου κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο ελληνικού τελικού λέγοντας:

“Θα ήταν πάρα πολύ όμορφο. Τι πιο ωραίο; Να προσπαθήσουμε να το δούμε όλοι με μία υγιή ματιά.»

Για τη δική του απόδοση: «Λύτρωση νιώθω σίγουρα. Είναι μία ακόμα απόδειξη στη ζωή μου πως πρέπει να προσπαθείς και να παλεύεις. Όταν θες κάτι πραγματικά, αφιερώνεις όλη σου τη ψυχή σε αυτό και μπορείς να το καταφέρεις. Κερδίζεις το χαμένο έδαφος σε λίγο χρόνο. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο, ερχόμουν από ένα δύσκολο χειρουργείο. Η σεζόν έμοιαζε κάπως χαμένη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και την αμφισβήτηση. Έμεινα πιστός στο ποιος είμαι, στη δουλειά μου. Είδα κάθε μέρα σαν ευκαιρία και θεωρώ ότι είμαι σίγουρα σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News