Παναθηναϊκός: H κριτική των μεταγραφών με Φόλενταμ

Παναθηναϊκός: H κριτική των μεταγραφών με Φόλενταμ

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Φόλενταμ με 2-1 στο τελευταίο φιλικό πριν από τους αγώνες με την Σλάβια Πράγας.

Οι Πράσινοι αν και με πολλές απουσίες, εμφάνισαν ένα αρκετά καλό πρόσωπο λίγο πριν τα παιχνίδια με τους Τσέχους για τον Conference League.

Εμείς πάμε να δούμε τι έκαναν τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας:

Λοντίγκιν: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τους Ολλανδούς καθώς η Φόλενταμ δεν έδειξε κάτι το αξιοσημείωτο επιθετικά πέρα απο το γκολ. Με την μπάλα στα πόδια ήταν σωστός και πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα.

Μάγκνουσον: Aγωνίστηκε και ένα ημίχρονο και δείχνει ότι όσο παίζει και παίρνει παιχνίδια θα γίνεται όλο και καλύτερος. Καλός με την μπάλα, βοήθησε πολύ στο  build up της ομάδας και θα συνθέσει το βασικό αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Σένκεφελντ στους αγώνες με την Σλάβια Πράγας.

Γκάνεα: Είχε αρκετά ανεβάσματα και ήταν πολύ ενεργητικός. Έχει ποιότητα και είναι πολύ γρήγορος ενώ από την στιγμή που ο Χουάνκαρ έχει ίωση, ίσως ξεκινήσει στον πρώτο αγώνα με την Σλάβια Πράγας! Πάντως ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς μπορεί να κοιμάται ήσυχος όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ.

Τσέριν: Άλλη μια καλή εμφάνιση από τον Σλοβένο ο οποίος δείχνει ότι έχει έρθει για να βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Καλές επαφές, βλέπει γήπεδο και δίνει ρυθμό στον παιχνίδι της ομάδας. Βάζει μεγάλη υποψηφιότητα για να είναι βασικός στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News