Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός: Το Κύπελλο και τα μάτια σας - Τι ώρα παίζει το τριφύλλι

Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός: Το Κύπελλο και τα μάτια σας - Τι ώρα παίζει το τριφύλλι

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Παναχαϊκή στην Πάτρα  για το θεσμό του Κυπέλλου.

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός: Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που δεν πρέπει να σνομπάρει το τριφύλλι και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει ο Γιώργος Δώνης. Πολύ απλά είναι ένας τίτλος…

Τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο και θα απουσιάσουν από τον σήμερινό(30/10, 19:30) αγώνα με την Παναχαϊκή.

Ο Ζαχίντ έχει σφίξιμο στη γάμπα και ακολούθησε θεραπεία, ο Μπεκ οίδημα στο γόνατο και έκανε επίσης θεραπεία, ενώ ο Κότσαρης συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα μετά το κάταγμα στο σκαφοειδές.

Μετά την προπόνηση ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Αυτά είναι Διούδης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Ζαγαρίτης, Φάουστο, Κολοβός, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Σέχου.

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των Παναθηναϊκών για το φόβο «ραντεβού θανάτου»!

Την απαγόρευση οργανωμένης και ομαδικής μετακίνησης των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Πάτρα για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή εισηγήθηκε η αστυνομική διεύθυνση Αχαϊας.
Αυτό σημαίνει ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να μεταβούν μεμονωμένα στο γήπεδο. Ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει ο λόγος, που η αστυνομία εισηγείται την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης.

Όπως υποστηρίζει σε έγγραφο που έστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, η μεγάλη παρουσία οπαδών διαφορετικών ομάδων στην Πάτρα με ιστορικό αντιπαλότητας, σε συνδυασμό με την οργανωμένη μετακίνηση μπορεί να εξάψει τα πάθη και να προκαλέσει τη βάση προσχεδιασμού εκτρόπων όπως «ραντεβού θανάτου».

Επιπλέον η αστυνομία στην έκθεση της υποστηρίζει ότι τυχόν οργανωμένη μετακίνηση μπορεί να οδηγήσει σε υπερκάλυψη της εξέδρας που θα διατεθεί στους φιλοξενούμενους με βάση το σχεδιασμό, που έχει γίνει για την ομαλή τέλεση του αγώνα.

Παναθηναϊκός: Νέα μπουτίκ στην Ομόνοια

Νέο κατάστημα από το οποίο θα μπορούν οι φίλοι του τριφυλλιού να προμηθεύονται προϊόντα τη αγαπημένης τους ομάδας, άνοιξε στην Ομόνοια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μία νέα μπουτίκ στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου 58 στην Ομόνοια, ετοιμάζεται να εγκαινιάσει ο Παναθηναϊκός με προϊόντα ποδοσφαίρου μέσα στο Νοέμβρη, όπως αναφέρθηκε και στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφορικά με την επετειακή φανέλα.

Το παλιό κατάστημα άλλωστε που βρίσκονταν στο γήπεδο της Λεωφόρου επί της οδού Τσόχα, δεν υφίσταται πια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News