Ουόλτερς: «Πάμε να φτιάξουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη»

Από συμπαίκτης του "GreekFreak", παραλίγο στον "Εξάστερο" και τώρα... ερυθρόλευκος

Ο Νέιτ Ουόλτερς έστειλε το μήνυμά του στους φίλους του Παναθηναϊκού, έκανε λόγο για μια ωραία σεζόν που έρχεται και κάλεσε τον κόσμο να δημιουργήσει την καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη.

Ο νέος πλέι μέικερ του «τριφυλλιού» με ένα σύντομο βίντεο που παρουσιάστηκε στα social media της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε τον κόσμο να αγοράσει τις κάρτες διαρκείας, τονίζοντας:

«Πώς είστε φίλοι του Παναθηναϊκού; Είμαι ο Νέιτ Ουόλτερς. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να αρχίσει η σεζόν και να έρθω στην Αθήνα. Πιστεύω πως θα είναι μια ωραία σεζόν. Κλείστε τώρα τα εισιτήρια διαρκείας σας για να φτιάξουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα σε όλη την Ευρώπη», για να χρησιμοποιήσει στο τέλος και το «μότο» της «πράσινης καμπάνιας» των διαρκείας: «Dream, believe, build».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News