Ολυμπιακός - Μαρσέιγ Live Streaming | Champions League 2020/21

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ Live Streaming

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ Live Streaming | Olympiacos – Marseille Live Streaming

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη γαλλική Μαρσέιγ στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να μπουν με το «δεξί» στις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σε έναν όμιλο «βόμβα» που οι θέσεις «2-4» θα κριθούν στο… νήμα.

Σχεδόν πλήρης θα έρθει στην Αθήνα η Μαρσέιγ για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Οι τραυματισμοί των Τσαλέτα-Τσαρ και Μπενεντέτο δεν αποδείχτηκαν αρκετά σοβαροί για να τους κρατήσουν στη Μασσαλία κι έτσι τόσο ο Κροάτης στόπερ όσο και ο Αργεντινός φορ είναι στην αποστολή.

Έτσι μοναδική απουσία για τον Αντρέ Βίλας-Μπόας είναι ο τιμωρημένος Καμαρά.

Μαρτίνς: «Δυστυχώς δεν θα έχουμε οπαδούς. Η νίκη μας βοηθά για την πρόκριση»

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ποιες οι διαφορές σε σχέση με την περσινή πρεμιέρα;
«Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι το γήπεδο θα είναι άδειο. Χωρίς πάθος και ενθουσιασμό δεν είναι το ίδιο. Από την άλλη πέρυσι είχαμε δύο μεγάλες ομάδες στον όμιλο και περάσαμε στην επόμενη φάση. Φέτος είναι ένας μεγάλος αντίπαλος και τρεις που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Αυτή είναι η διαφορά, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι ότι θα λείπει ο κόσμος»

Σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι η ομάδα και τι πλεονέκτημα έχει η Μαρσέιγ από το γεγονός ότι έκανε κανονική προετοιμασία; 

«Υπάρχει όντως διαφορά στην προετοιμασία, όμως κι εμείς δεν είμαστε πια στην αρχή, έχουμε παίξει αρκετά ματς. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με γκολ, από δύο επιθετικές ομάδες. Ανυπομονούμε για να παίξουμε και να πάρουμε τη νίκη, κάτι που θα μας βοηθήσει για το στόχο της πρόκρισης» Live Streaming

Πόσο μετράει ότι είχατε νικήσει στο παρελθόν την Μαρσέιγ με την Γκιμαράες. Κι αν βοηθάει ότι αρκετοί παίκτες της έπαιζαν και τότε;

«Είναι αλήθεια ότι παίξαμε μαζί. Έχουν περάσει όμως τρία χρόνια. άλλαξε ο προπονητής, τότε ήταν ο Ρούντι Γκαρσία. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες ίδιοι, ο Μανταντά, ο Σακάι, ο Τοβέν, ο Αμαβί. Ξέρουμε την ομάδα που θα βρούμε αύριο και πώς θα την αντιμετωπίσουμε, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που αντιμετώπισα εγώ με την Γκιμαράες».

Πώς εξηγείτε την επιτυχία πορτογαλικής σχολής στο ποδόσφαιρο, με αφορμή ότι στον όμιλο υπάρχουν τρεις Πορτογάλοι τεχνικοί;

«Είναι καλοί προπονητές, ο Αντρέ έχει πετύχει πολλά πράγματα και ο Σέρτζιο επίσης με την Πόρτο. Οι Πορτογάλοι προπονητές έχουν εξελιχθεί πολύ γιατί υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους. Έπρεπε να γίνουμε πιο εφευρετικοί για να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα αυτό ματς κάνει πιο ανταγωνιστικούς και καλύτερους».

Έχετε έναν πολύ σημαντικό παίκτη σαν τον Βαλμπουενά. Πώς τον χειρίζεστε; Του δίνετε τα κλειδιά αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει κάτι ευφάνταστο;

«Ο Ματιέ είναι σπουδαίος παίκτης για την ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικός, είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Ταιριάζει η φιλοσοφία του με αυτή του Ολυμπιακού, ξέρει τη νοοτροπία του συλλόγου και την εφαρμόζει»

Πώς είναι η κατάσταση των Βινάγκρε, Πέπε;

«Θα δω την κατάστασή τους μετά την προπόνηση για να πάρω τις αποφάσεις μου. Ο Πέπε προπονείται και είναι σε κατάσταση που μπορεί να βοηθήσει, έχει περισσότερες πιθανότητες. Για τον Βινάγκρε έχουμε κάποιες αμφιβολίες που θα λύσουμε μετά το τέλος της προπόνησης.

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ Live Streaming | Olympiacos – Marseille Live Streaming

Δείτε τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News