Όχι ξανά το ίδιο έργο!

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 89-81 (Highlights/vid)

Ελπίζουμε σε λίγες ώρες στο Βελιγράδι να μην δούμε πάλι τον Παναθηναϊκό να παίζει μαλθακά στην αρχή και μετά να τρέχει να…μαζέψει διαφορές.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο πρωταθλητής διαρκώς αυτοκτονεί αποδίδοντας …κοιμισμένο μπάσκετ για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αρκετά μετά ώστε να κυνηγά χίμαιρες!

Ο Αστέρας δεν είναι Μακάμπι, ο πρωταθλητής επιβάλλεται να παρουσιαστεί βελτιωμένος στην άμυνα σε σχέση με το ματς στο Ισραήλ και στην επίθεση να μην επικρατήσει νευρικότητα ώστε να μπορέσει να εξαργυρώσει την όποια καλή προσπάθεια κάνει.

Κομβικοί θα είναι Παπαπέτρου, Σαντ Ρος, το αναφέρουμε γιατί από τη στιγμή που «χαλάει» το μυαλό των συγκεκριμένων κι αρχίζει η… υπερκατανάλωση επιθετικών προσπαθειών η ομάδα έχει πρόβλημα.

Άλλο σύνολο ο Παναθηναϊκός με αυτούς να πατούν γερά στο παρκέ (σε όλους του τομείς του αγώνα) κι άλλος χωρίς οι συγκεκριμένοι να είναι φορτσάτοι.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News