O Ντρεοσί, o Λουτσέσκου, o Μιλόγιεβιτς και τα... ράβε-ξήλωνε!

Αλαφούζος σε Ντρεοσί: Μικρό το ράβε-ξήλωνε - Το κόστος της «μαύρης λίστας»

Μας… τελείωσε από την Κυριακή ο Λάζλο Μπόλονι κι όλα δείχνουν ότι η ομάδα του χρόνου θα στηθεί στα γούστα του Πιερ Ντρεοσί του οποίου τόσους μήνες στη χώρα μας δεν έχουμε ακούσει ούτε τη… φωνή.

Παρόλα αυτά καιρό τώρα βγαίνουν φήμες για Λουτσέσκου, Μιλόγιεβιτς τους οποίους δεν νομίζουμε ο Γάλλος να γνωρίζει καν. Μύλος!

Κοντολογίς δεν μπορεί ένα κλαμπ του μεγέθους του Παναθηναϊκού να εξαρτάται ως φιλοσοφία από τον κάθε προπονητή και τον κάθε τεχνικό διευθυντή, οι οποίοι στην Ελλάδα (δυστυχώς) έρχονται και παρέρχονται.

Είναι εντελώς αντιποδοσφαιρικό η ΠΑΕ του 2021 να μην έχει ούτε για δείγμα ανθρώπους οι οποίοι θα βάζουν σφραγίδα στο οργανωτικό κομμάτι και θα είναι υπεύθυνοι για την αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας. Άτομα που δεν θα έρχονται Γενάρη και θα φεύγουν Ιούνιο.

Το ράβε-ξήλωνε έχει αποδειχθεί πολλάκις πως δεν είναι ο δρόμος προς την επιτυχία αλλά προς την απόλυτη καταστροφή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News