«Κοντά σε Γκουντάιτις, τα δεδομένα για Χεζόνια και Μπέικον»

Παναθηναϊκός: Δυνατά για τρίτη του μεταγραφή ο Εξάστερος

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις φέρεται πως θα είναι ο σέντερ πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Γιώργος Πετρίδης.

«Μένει το θέμα του σέντερ, που λογικά θα είναι ο Γκουντάιτις. Υπήρχαν κάποια προβλήματα, αλλά αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον».

Για την θέση του Έλληνα στο ρόστερ, τόνισε: «Πιθανότατα θα είναι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης για να καλύπτει κάποια λεπτά στις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι σημαντικό το θέμα των Ελλήνων αθλητών, γιατί δεν βγαίνουν τα… κουκιά».

Για το ενδεχόμενο κίνησης του Παναθηναϊκού για τους Μάριο Χεζόνια και τον Ντουέιν Μπέικον: «Ο Παναθηναϊκός δεν έλαβε καλές πληροφορίες σχετικά με τον χαρακτήρα του Μπέικον. Σχετικά με τον Χεζόνια δεν υπάρχει κάτι, έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Σχετικά με την αποχώρηση του Παπαπέτρου, επισήμανε: «Δεν το συζητάμε πως είναι στενάχωρο. Είχε δεθεί με τον κόσμο. Υπήρχε ένα διαζύγιο κοινή συναίνεση και ο Παναθηναϊκός ήθελε να κινηθεί σε διαφορετική κατεύθυνση. Ο Παπαπέτρου ήθελε να δουλέψει αρκετά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News