Καζρί και Μότα - Δυνατές και δύσκολες περιπτώσεις φορ προτάθηκαν στο Τριφύλλι! (vids)

Καζρί και Μότα - Δυνατές και δύσκολες περιπτώσεις φορ προτάθηκαν στο Τριφύλλι! (vids)

Γουαμπί Καζρί και Ντάνι Μότα έπεσαν στο γραμματοκιβώτιο της ΠΑΕ με τις δυσκολίες να είναι αντικειμενικά πολύ μεγάλες.

Σύμφωνα με το newspao.gr, οι δύο επιθετικοί Γουαμπί Καζρί και Ντάνι Μότα βρέθηκαν στα χέρια του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ.

Ο πρώτος «συνδέθηκε» και με τον Ολυμπιακό, είναι πλέον ελεύθερος, καθώς «πλακώθηκε» με τον προπονητή του στη Σεντ Ετιέν. Σε 30 συμμετοχές στη Ligue 1 με τους «στεφανουά» πέτυχε 10 τέρματα, ενώ η χρηματική του αξία ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ. Στο παρελθόν ο Τυνήσιος αγωνίστηκε με τις Μπαστία, Μπορντό, Ρεν και Σάντερλαντ. Εξετάζεται αλλά είναι δύσκολη περίπτωση. Έχει καλό όνομα, μνηστήρες και κασέ άνω του εκατομμυρίου.




Ο δεύτερος έχει υψηλότερη αξία (6 εκατ. ευρώ) και έχει θέσει ως προτεραιότητα την Premier League ή τη Serie A. Με τη Μόντσα έβγαλε μάτια με 11 γκολ σε 28 εμφανίσεις στη Serie B και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας του Μπερλουσκόνι στα… σαλόνια. Είναι 24 ετών, Πορτογάλος, έπαιξε παλαιότερα στις μικρές ομάδες των Σασουόλο και Γιουβέντους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News