Έμεινε... με την όρεξη ο Κέντρικ Πέρι στο Μαρούσι - Τι του συνέβη

Πέρι: «Από τα κορυφαία κλαμπ ο Παναθηναϊκός - Θα είναι πολύ καλή η χρονιά για εμάς!»

Θύμισε κάτι από… Ιωάννα Τούνη, αλλά δικαιλογείται με το ερώτημά του προς τον κόσμο σε μια πιο συντηρητική μορφή ο Κέντρικ Πέρι, ο οποίος είχε όρεξη για καλό φαγητό και μάλλον, έμεινε με άδεια χέρια.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην περιοχή του Αμαρουσίου και θέλησε να δοκιμάσει κάποιο εστιατόριο της περιοχής, ωστόσο, τα σχέδιά του χάλασαν.

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter το μεσημέρι της Τρίτης: «Υπάρχει παράταση στις διακοπές ή κάτι άλλο συνέβη; Φαίνεται πως κάθε εστιατόρια στην περιοχή του Αμαρουσίου είναι κλειστό!»

Οι ακόλουθοί του στο Instagram τον ενημέρωσαν πως αυτό είναι ένα φαινόμενο στην Ελλάδα τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ μερικοί του έδωσαν κι άλλες ιδέες, προτείνοντας του να τιμήσει την Βάρη, τη Λειβαδιά ή και τις γύρω περιοχές των Βόρειων Προαστίων, τη Νέα Ερυθραία και την Κηφισιά.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News