Διετές συμβόλαιο στον Γιοβάνοβιτς θα προσφέρει ο Αλαφούζος!

Διετές συμβόλαιο στον Γιοβάνοβιτς θα προσφέρει ο Αλαφούζος!

Ανεξάρτητα από το τι θα πετύχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σεζόν, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποτιμήσει θετικά το έργο του Σέρβου προπονητή. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν θέλει να περάσει ξανά το… θρίλερ με την αναμονή στην απάντηση του Γιοβάνοβιτς και σκοπεύει να του προσφέρει διετές συμβόλαιο, ώστε να μην επαναληφθεί το επόμενο καλοκαίρι το ίδιο σκηνικό, σύμφωνα με τη sportday.gr.




Είναι ξεκάθαρα στο… χέρι του Γιοβάνοβιτς, αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο με το Τριφύλλι. Ως δεδομένο μπορεί να κρατηθεί πως υπάρχει ικανοποίηση από πλευράς Γιοβάνοβιτς και σίγουρα θα θέλει να δώσει συνέχεια στο «έργο» που ξεκίνησε.

Ο Αλαφούζος, παράλληλα, δουλεύει ένα τριετές πλάνο για την επαναφορά του συλλόγου εκεί που του αρμόζει, οπότε, δεν αποκλείεται το επόμενο συμβόλαιο με τον Ιβάν να είναι μεγαλύτερης διάρκειας.




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News