Έφυγε και δεν θα δούμε αυτό το πείραμα

Γιατί ο Πογιάτος δεν μοίρασε τον χρόνο με τον ΟΦΗ

Αποχώρησε άρον άρον από τον Παναθηναϊκό ο Ντάνι Πογιάτος και δεν προλάβαμε να δούμε τη νέα του έμπνευση που έφερνε τον Μακέντα πίσω από τον Καρλίτος στο παιχνίδι του Ηρακλείου.

Πέρσι ο Ιταλός παίζοντας μόνος στην επίθεση δυσκολευόταν να βγάλει τις αρετές του, με το που έπαιξε μαζί με τον Περέα εμφανίστηκαν πιο έντονα τα πλεονεκτήματά του.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Παίζοντας πιο έξω από την περιοχή χρειαζόταν να κάνει περισσότερα κοντρόλ με πλάτη, να πηγαίνει πιο πολλές φορές σε υποδοχή μπάλας, να λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος, οπότε φαινόταν πόση μπάλα ήξερε, με τον Κολομβιανό την ίδια ώρα να “χτυπιέται” με τα αντίπαλα μπακ και να προσφέρει ενέργεια.

Ο Καρλίτος δεν είναι τόσο ορμητικός σαν το νεαρό νοτιοαμερικάνο, αλλά είναι ανώτερος σε τελειώματα κι έντονη παρουσία μέσα στο “κουτί”, θεωρητικά οι δύο φορ μπορούν να συνευρεθούν στο βασικό σχήμα αρκεί να έχεις πίσω τους αμυντικά χαφ “σκυλιά” και εξτρέμ που δεν θα παραμελούν τα αμυντικά τους καθήκοντα ώστε να υπάρχει ισορροπία.

Ο Καρλίτος πάντως ταλαιπωρούνταν τόσο καιρό άδικα παριστάνοντας τον εξτρέμ. Μπορεί πιο εύκολα να παίξει πρόσωπο προς την εστία, τα στόπερ θα έχουν το νου τους στον Ιταλό, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βρει πιο εύκολα χώρους για να εκμεταλλευτεί το συνδυασμό τεχνικής κι εκτέλεσης που διαθέτει. Ο Μακέντα τα μυστικά της στρογγυλής θεάς τα ξέρει άριστα, ως ψευτο-επιτελικός μπορεί να εγγυηθεί καλά κοντρόλ, να βοηθήσει σε χτίσιμο επιθέσεων, γενικώς να κάνει την αντίπαλη άμυνα να τον αισθανθεί.

Δημήτρης Στρατής


Eλέγξτε επίσης

Λαμία - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λαμία – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λαμία – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο ΔΑΚ της Λαμίας για την 7η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.